Viser alle 3 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en varevogn

Fiat Doblo Van lille varebil/flyttebil

Varevogne

2011

fra 250 kr. pr. dag

Fiat Ducato Hvid stor varebil/flyttebil

Varevogne

2009

fra 465 kr. pr. dag

Peugeot Boxer stor varebil/flyttebil

Varevogne

2008

fra 495 kr. pr. dag


Det er nemt og enkelt at leje

Hvis du skal have ryddet op i huset, eller gjort hovedrent, og i den forbindelse have flyttet nogle ting, så er en varevogn måske noget for dig. Det kan også være du har brug for det i erhvervsøjemed, hertil har vi helt sikkert også en oplagt løsning. Du kan hos os, leje flere forskellige typer af varevogne, i forskellige størrelser, så du kan nemt finde den løsning der passer til dine behov.

Er du i tvivl om, hvilken type varevogn du skal bruge, så kan du ringe til os eller sende en mail, så giver vi gratis rådgivning og hjælper dig til den rigtige løsning.

Praktisk info om leje af varevogn

Når du lejer en varevogn hos os, så får du de første 100 kilometer med i prisen. Vi udlejer vores varevogne til både private og erhverv.

Vi er meget fleksible, og du kan aflevere varevognen udenfor vores åbningstider. Du skal blot sætte den samme sted, som der du afhentede den og smide nøglen i postkassen. Når du henter bilen skal det gøres indenfor åbningstid, som er mellem 8.00 og 16.00 mandag til torsdag, 8.00 og 15.00 fredag, samt 9.00 og 10.00 lørdage, søndage og helligdage.

En dagsleje er fra klokken 8.00 til 7.30 næste dag. På denne måde behøver du ikke skynde dig tilbage med bilen samme dag.

Du kan booke online hos os og alle priser er inklusiv moms og de første 100 kilometer.

Leje af varevogn

Hos Midtjysk biludlejning kan du leje en varevogn til alle behov. Om du skal bruge den i få timer eller flere dage i træk, er det muligt at finde en varevogn i den perfekte størrelse hos os. Lej en varevogn på vores hjemmeside, helt let og uden besvær, og tilkøb det ekstraudstyr og kilometertal der passer bedst til dine krav og behov. Husk at vi altid giver de første hundrede kilometer gratis!

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde en varevogn der passer til dine behov? Du kan kontakte os her, så vil vi gerne hjælpe med at finde en løsning eller et godt tilbud.

En varevogn til alle behov

Der findes mange anledninger, hvor man ikke helt kan klare sig med en almindelig to- eller femdørs bil. Hos os kan du leje en varevogn og slippe for besværet. Nedenfor giver vi et par eksempler på hvornår det ofte er en smartere løsning at benytte sig af en varevogn i stedet for at fylde bilen til bristepunktet. Den allerstørste faktor er naturligvis sikkerhed, og det er aldrig en god idé at spærre for udsynet i en personbil. Dette slipper du naturligvis for i en varevogn.

Du må gerne køre en varevogn med et almindeligt B-kørekort. Du kan tilkøbe ekstra chauffører under ekstraudstyr.

Brug en varevogn til flytning

I forbindelse med en flytning, er det næsten en selvfølge at bilen skal proppes og der skal køres mange ture, for at få alt indbo flyttet fra punkt A til punkt B. Men ved at flytte på denne måde, går man både på kompromis med sikkerheden af chauffør og passagerer, samt indboet. Med en varevogn kan du uden problemer få plads til både seng og sofa uden at få smerter i ryggen og skramme bilen indvendigt. Vi kan dog ikke hjælpe med at få det op på femte sal.

I forbindelse med flytning kan I leje både flyttekasser, tæpper og sækkevogn hos os, som er klar i bilen når I henter den. Så bliver det ikke lettere!

Messer

Vores varevogne kan også lejes af virksomheder. Dette er ideelt i forbindelse med messer, konferencer og møder, hvor der skal transporteres materialer, produkter og lignende. Med en varevogn er I sikret at produkter, plakater og lignende når frem til destinationen i fin stand. Vores varevogne er i god stand og god kvalitet, så de kan sagtens bruges til kundebesøg. Kontakt os gerne, hvis I skal bruge flere varevogne eller hvis I skal bruge dem i længere tid ad gangen, så finder vi en løsning der passer perfekt til jeres behov.

Oprydning

Lej en varevogn til forårsrengøringen! Om det er oprydning i garagen eller på loftet, kan der samles mange ting sammen som skal på genbrugspladsen. Hvorfor ikke tage det hele ad én gang, hvor I både kan tage den slidte sofa, gamle magasiner og reolen med den knækkede hylde med på samme tid. Det kan være en stor fordel at leje en varevogn i forbindelse med oprydningen derhjemme. Lejer i varevognen en enkelt dag, skal I heller ikke skynde jer tilbage med den. Den skal bare afleveres inden 7.30 dagen efter.

Typer af varevogne

Hos Midtjysk Biludlejning har vi forskellige modeller og størrelser at vælge imellem. Vi hjælper med at vurdere hvilken model der passer bedst til dit formål, så du ikke kommer afsted med den helt forkerte størrelse. Nedenfor kan du læse lidt om vores forskellige modeller. Vi kan også give gode råd til hvordan I lettest pakker bilen effektivt.

Fiat Ducato

Du kan leje en varevogn af modellen Fiat Ducato. Vi har Ducato’er i forskellige størrelser, med et rumfang på mellem otte og elleve kvadratmeter, altså med masser af plads! Ducato’en er ideel til flytninger, hvor der både skal være plads til reol, bord og sofa, samt en ordentlig bunke flyttekasser. Vores længste Fiat Ducato har en indvendig længde på 3,40 meter, hvilket giver dig rigeligt med plads til de store møbler. Derudover er der tre sæder i førerhuset. Det er også muligt at leje en model med træk, så der kan sættes en trailer bagpå. Indvendigt er varevognen beklædt med træplader, der gør det lettere for dig at flytte rundt på tingene, mens du heller ikke kan skramme bilens inventar. Alle vores modeller har en bredde på mellem 1,80 og 1,90 meter og en højde på mellem 1,50 og 1,85 meter.

Fiat Doblo Van

Vi har også modellen Fiat Doblo. Denne model har et rumfang på lige knapt 4 kvadratmeter, og er ideel til varekørsel eller efter oprydning på loftet. Den mindre størrelse gør den let at køre. Denne model har en højde på 1,20 meter, en bredde på 1,50 meter og er 2,15 meter lang. Der er to sæder i førerhuset. Husk at når du lejer en varevogn, kan du tilkøbe forskelligt ekstraudstyr, der gør det let at flytte, rydde op og meget andet. Du kan læse mere om vores ekstraudstyr længere nede på siden.

Priser

Du kan leje en varevogn fra Midtjysk Biludlejning fra 250 kroner om dagen, inklusiv både moms og 100 kilometers kørsel. Vil du køre længere, kan du tilkøbe op til 500 ekstra kilometer. Du får den billigste leje fra mandag til torsdag, men vi har også gode tilbud, hvis du skal bruge en varevogn i en weekend. Der kan tilkøbes meget forskelligt ekstraudstyr, blandt andet flyttepakker, der indeholder alt det nødvendige til en flytning. Du kan læse meget mere om vores ekstraudstyr til tilkøb nedenfor. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Ekstraudstyr

Vi fører meget forskelligt ekstraudstyr kørsels- eller flytteprocessen meget lettere. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige pakker og tilkøb.

GPS

Du kan tilkøbe en GPS, når du lejer en varevogn, så du kan bevæge dig sikkert og præcist rundt på de danske veje. Du kan naturligvis også benytte GPS’en i udlandet. Med GPS’en trygt placeret i øjenhøjde, slipper du for at kigge ned på telefonen, og du er med til at passe på dine medbilisters og dig selv.

Sikkerhedspakke til udlandet

Hos Midtjysk Biludlejning kan du også leje en sikkerhedspakke til udlandet. Denne pakke indeholder alt der er nødvendigt, hvis du bevæger dig ud for den danske grænse. Kontakt os gerne for mere information om pakkens indhold. Pakken koster 80 kroner. I kan også leje en varevogn med ekstra chauffør, så I er to der er registreret til at køre. Så kan I skiftes til at holde pause.

Flyttekasser og flyttetæpper

Du kan tilkøbe flyttekasser og flyttetæpper til at gøre arbejdet lettere for jer, når I lejer en varevogn. I får robuste flyttekasser og stærke tæpper, så I kan passe på jeres ting. I kan også tilkøbe en sækkevogn eller en flyttehund, for at skåne jer for slidende arbejde. Hos Midtjysk Biludlejning har vi lavet forskellige pakker til jer, der er ideelle til flytning. Så skal I kun koncentrere jer om at hente varevognen. En lille flyttepakke indeholder fem flyttekasser, fem flyttetæpper, en sækkevogn og en flyttehund. Den store indeholder ti kasser og tæpper, samt en flyttehund og en varevogn. Så bliver det ikke lettere!

Selvrisiko og afbestillingsforsikring

I kan også vælge at tilkøbe en selvrisiko. Denne koster blot 50 kroner. Derudover kan I vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring til blot ti kroner. Så er I sikret, hvis der skulle ske ændringer i jeres planer. Med en selvrisiko og en afbestillingsforsikring skal I ikke bekymre jer om noget som helst.

Andre udlejninger

Lej en varevogn! Eller en flyttebil, en stationcar, en trailer, en minibus eller noget helt andet. Hos Midtjysk Biludlejning har vi biler til alle behov. Om det er den helt store flytning, kørsel til ferien, haveaffald der skal bortskaffes, gallakørsel eller noget helt andet, har vi en bil der passer til jer. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores forskellige biler.

· Minibus · Stationcar · Microbil · Flyttebil · Luksusbil

Flyttebiler

Vi fører mange flyttebiler i forskellige størrelser. Vi har flyttebiler med rumfang mellem 12 og 20 kvadratmeter, så du har plads til alt på en gang. Hos Midtjysk Biludlejning har vi mærker som Iveco, Citroën og Fiat, der alle er meget rummelige. Der kan sidde tre personer i førerhuset. Også her kan der tilkøbes flyttepakker og andet ekstraudstyr. Hvis du kun skal bruge bilen en enkelt dag, kan du vente med at levere den tilbage til dagen efter, inden klokken 7:30. Du kan læse meget mere om vores flyttebiler på deres side. Klik på linket ovenfor. Du kan leje en flyttevogn fra 505 kroner i hverdagene. De kan også lejes i weekenden til en højere pris.

Luksusbiler

Vi har flere forskellige luksusbiler til en speciel lejlighed eller bare for sjov. Vi har både biler fra BMW, Audi og Mini Cooper. Om du skal bruge bilen en enkelt dag eller til langtidsleje, har vi en model til dig. De første 100 kilometer er selvfølgelig altid gratis. Til vores luksusbiler kan tilkøbes ekstraudstyr som autostole, selepude og en sikkerhedspakke til udlandskørsel. Du kan også tilkøbe en ekstra chauffør. Desuden kan vi i nogle tilfælde levere bilen til dig eller en anden adresse. Denne ydelse koster 100 kroner. Vores luksusbiler kan lejes fra 345 kroner dagligt. Kontakt os gerne, hvis du søger en bil til langtidsleje, så sørger vi for at finde et ekstra godt tilbud til dig.