Viser alle 7 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en varevogn

Fiat Doblo Van lille varebil/flyttebil

Lille varebil

2011

fra 295 kr. pr. dag

Fiat Fiorino Van lille varebil/flyttebil

Lille varebil

2010

fra 250 kr. pr. dag

Fiat Scudo varebil/flyttebil

Lille varebil

2012

fra 395 kr. pr. dag

Opel Combo Van lille varebil/flyttebil

Lille varebil

2013

fra 295 kr. pr. dag

Opel Movano 2,3 DCI stor varebil/flyttebil

Stor varebil

2013

fra 495 kr. pr. dag

Opel Movano 2,3 stor varebil/flyttebil

Stor varebil

2015

fra 495 kr. pr. dag

Renault Master 2,3 stor varebil/flyttebil

Stor varebil

2014

fra 495 kr. pr. dag


Lej en varevogn

Hvis du skal have ryddet op i huset, eller gjort hovedrent, og i den forbindelse have flyttet nogle ting, så er en varevogn måske noget for dig. Det kan også være, at du har brug for at leje en varevogn i erhvervsøjemed, og hertil har vi helt sikkert også en oplagt løsning. Du kan leje flere forskellige typer af varevogne hos os, i forskellige størrelser, så du nemt kan finde den løsning, der passer til dine behov.

Hvornår skal du leje en varevogn?

Du kan leje en varevogn præcis, når det passer dig. Vi har varevogne i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer til dine behov. Du kan også tilføje en række ekstraudstyr/services, så du får det bedste ud af din varevogn. Det er oplagt at leje en varevogn når man f.eks. skal flytte, og har brug for at få transporteret flere ting på en gang. Derudover kan det også være, at du har handlet nogle store møbler, som du skal have hentet og bragt. Mulighederne er mange, og du kan leje en varevogn til lige præcis det som du har brug for.

Messer

Vores varevogne kan også lejes af virksomheder. Det er ideelt at leje en varevogn i forbindelse med messer, konferencer og møder, hvor der skal transporteres materialer, produkter og lignende. Med en varevogn er I sikret, at produkter, plakater og lignende når frem til destinationen i fin stand. Vores varevogne er i god stand og god kvalitet, så de sagtens kan bruges til kundebesøg. Kontakt os gerne, hvis I vil leje flere varevogne eller hvis I skal bruge dem i længere tid ad gangen, så finder vi en løsning der passer perfekt til jeres behov.

Oprydning

Lej en varevogn til f.eks. rengøringen. Om det er oprydning i garagen eller på loftet, kan der samles mange ting sammen som skal på genbrugspladsen. Hvorfor ikke tage det hele af én gang, hvor I både kan tage den slidte sofa, gamle magasiner og reolen med den knækkede hylde med på samme tid. Det kan være en stor fordel at leje en varevogn i forbindelse med oprydningen derhjemme. Lejer i varevognen en enkelt dag, skal I heller ikke skynde jer tilbage med den. Den skal bare afleveres inden 7.30 dagen efter.

Hvor meget koster det at leje en varebil?

Prisen for at leje en varevogn afhænger af dit behov, og hvilken af vores varevogne du har brug for. Priserne for leje af en varevogn starter fra 250 kr. pr. dag. I lejeprisen er der inkluderet 100 km pr. dag, og du har ligeledes mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer med det samme, hvis du ved du får behov for det. Gør du det på forhånd, er der en del penge at spare.

Hvor store er varevognene?

Du kan leje kassevogne i forskellige størrelser. Der er både de små med et rumfang på 3,88 m3, og så er der de større med et rumfang på 11,32 m3. Der burde dermed være noget, der passer til de fleste behov. Har du brug for en større vogn, kan vi anbefale dig at leje en flyttebil, som vi ligeledes har et par stykker af.

Typer af varevogne

Hos Midtjysk Biludlejning har vi forskellige modeller og størrelser at vælge imellem. Vi kan hjælpe med at vurdere, hvilken model, der passer bedst til dit formål, så du ikke kommer afsted med den helt forkerte størrelse.

På nuværende tidspunkt kan du leje disse varevogne:

Fiat Ducato

En varevogn med masser af plads, og som er ideel til flytninger. Bilen har en længde på 3 meter, så der er godt med plads til møbler, og en masse flyttekasser. Indvendigt er varevognen beklædt med træplader, der gør det lettere for dig at flytte rundt på tingene, mens du heller ikke kan skramme bilens inventar. Bilen har en bredde på 1,9 meter.

Fiat Doblo Van

Vi har også modellen Fiat Doblo. Denne model har et rumfang på lige knapt 4 kvadratmeter, og er ideel til varekørsel eller efter oprydning på loftet. Den mindre størrelse gør den let at køre. Denne model har en højde på 1,20 meter, en bredde på 1,50 meter og er 2,15 meter lang. Der er to sæder i førerhuset. Husk at når du lejer en varevogn, kan du tilkøbe forskelligt ekstraudstyr, der gør det let at flytte, rydde op og meget andet. Du kan læse mere om vores ekstraudstyr længere nede på siden.

Peugeout Boxer

Denne varevogn er også en stor en af slagsen, med sin længde på 3,4 meter. Udover dets store rumfang på 11,32 m3, har varevognen 3 sæder, så der er plads til lidt flyttefolk. .

Hvor lang tid kan man leje en varevogn?

Hos Midtjysk Biludlejning har du selv tilpasse den ønskede lejeperiode. Når du finder den ønskede varevogn, vælger du blot "BOOK NU", hvor du herefter angiver din ønskede lejeperiode i kalendersystemet. Har du spørgsmål til leje af varevogn, eller har du særlig ønsker til lejeperioden, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på 30 87 78 77 eller på info@midtjyskbiludlejning.dk

Praktisk info om leje af varevogn

Når du lejer en varevogn hos os, så får du de første 100 kilometer med i prisen. Vi udlejer vores varevogne til både private og erhverv.Vi er meget fleksible, og du kan aflevere varevognen udenfor vores åbningstider. Du skal blot sætte den samme sted, som der, hvor du afhentede den, og smide nøglen i postkassen. Når du henter bilen skal det gøres indenfor åbningstid, som er mellem 8.00 og 16.00 mandag til torsdag, 8.00 og 15.00 fredag, samt 9.00 og 10.00 lørdage, søndage og helligdage. En dagsleje er fra klokken 8.00 til 7.30 næste dag. På denne måde behøver du ikke skynde dig tilbage med bilen samme dag. Du kan booke online hos os og alle priser er inklusiv moms samt de første 100 kilometer.

Andre udlejninger

Lej en varevogn, eller en flyttebil, en stationcar, en trailer, en minibus eller noget helt andet. Hos Midtjysk Biludlejning har vi biler til alle behov. Om det er den helt store flytning, kørsel til ferien, haveaffald der skal bortskaffes, gallakørsel eller noget helt andet, har vi en bil der passer til jer. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores forskellige biler.

· Minibus · Stationcar · Microbil · Flyttebil · Luksusbil

Flyttebiler

Vi tilbyder mange flyttebiler i forskellige størrelser. Vi har flyttebiler med rumfang mellem 12 og 20 kvadratmeter, så du har plads til alt på en gang. Hos Midtjysk Biludlejning har vi mærker som Iveco, Citroën og Fiat, der alle er meget rummelige. Der kan sidde tre personer i førerhuset. Også her kan der tilkøbes flyttepakker og andet ekstraudstyr. Hvis du kun skal bruge bilen en enkelt dag, kan du vente med at levere den tilbage til dagen efter, inden klokken 7:30.

Luksusbiler

Vi har flere forskellige luksusbiler til en speciel lejlighed eller bare for sjov. Vi har både biler fra BMW og Audi. Om du skal bruge bilen en enkelt dag eller til langtidsleje, har vi en model til dig. De første 100 kilometer er selvfølgelig altid gratis. Til vores luksusbiler kan der tilkøbes ekstraudstyr som autostole, selepude og en sikkerhedspakke til udlandskørsel. Du kan også tilkøbe en ekstra chauffør. Desuden kan vi i nogle tilfælde levere bilen til dig eller en anden adresse. Denne ydelse koster 100 kroner. Vores luksusbiler kan lejes fra 345 kroner dagligt. Kontakt os gerne, hvis du søger en bil til langtidsleje, så sørger vi for at finde et ekstra godt tilbud til dig.