Viser alle 6 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en mikrobil

Er du på udkig efter et nemt og billigt transportmiddel? Så overvej at lej en mikrobil.
Mikrobiler er små, økonomiske biler, som er lette at køre og nemme at parkere. De er perfekte til korte ture, og de er billigere end mange andre transportmuligheder.

Fiat 500 1,2 økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag

Fiat 500 1,2 Rød økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag

Kia Picanto A/C økonomisk bil

Mikrobiler

2011

fra 225 kr. pr. dag

Kia Picanto A/C økonomisk bil hvid

Mikrobiler

2013

fra 245 kr. pr. dag

Peugeot 107 A/C økonomisk bil

Mikrobiler

2011

fra 245 kr. pr. dag

Toyota Aygo 1,0 økonomisk bil

Mikrobiler

2010

fra 245 kr. pr. dag


Fordelene ved at leje en mikrobil

Der er mange fordele ved at leje en mikrobil. For det første er det billigere end at leje en almindelig bil. Det er også lettere at parkere, og du kan ofte finde gode parkeringsmuligheder. Det er også nemmere at køre rundt i byen, da mikrobiler er små og lette at manøvrer. Mange mikrobiler kører også længere på literen, hvilket gør dem til en økonomisk lille bil.

Hvilke mikrobiler kan jeg leje?

Hvis du ønsker at leje en mikrobil, kan du nemt vælge din ønskede udlejningsbil herover og booke. Vi har flere forskellige, så der burde også være en, der matcher dit behov. Blandt vores mikrobiler kan du f.eks. finde Kia og Peugeot.

Hvor meget koster det at leje en mikrobil?

Priserne på vores udlejning af mikrobiler afhænger af flere faktorer. F.eks., hvor længe du ønsker at leje bilen, hvilken model du ønsker samt om du ønsker nogle tilkøb. Priserne starter fra 225 kr. pr. dag. Alle udlejningsbilerne kører ret langt på literen, og ligger et sted mellem 21,5 og 23,7 kilometer på literen.

Nemt at leje en mikrobil

Hos Midtjysk Biludlejning har vi gjort det nemt for dig at leje en mikrobil. Du vælger blot den ønskede bilmodel, og trykker på knappen "BOOK NU". Herefter kan du vælge perioden, som du ønsker at leje bilen i via vores kalendersystem. Du kan tilkøbe ekstra kilometer, hvis du allerede nu ved, at du har brug for mere kørsel end, hvad der er inkluderet. Tilkøber du dette på forhånd, er der penge at spare. Herefter kan du vælge om du vil have dækning, ekstraudstyr, ekstra fører samt levering af bilen. Ganske få steps, og så er bilen booket. Skulle du have nogle spørgsmål til mikrobil leje, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefon 30877877 eller på mail info@midtjyskbiludlejning.dk
Analytics by Conversios