Viser et enkelt resultat

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Mellemklassebiler

Mellemklassebiler er et populært valg, når der skal vælges lejebil. Disse biler har ofte et stort udvalg af funktioner og er samtidig billigere end luksusmodellerne. De er komfortable og har som regel god plads til passagerer og bagage.

Mercedes Benz C 180 Aut. Klima

Mellemklasse biler

2008

fra 295 kr. pr. dag


Hvor mange dage kan man leje en mellemklassebil?

Hos Midtjysk Biludlejning har du mulighed for leje en bil, lige som du ønsker. Det er f.eks. også muligt at langtidsleje en mellemklassebil. Priserne er pr. døgn og fremgår under den enkelte model, og starter på 295 kr. pr. dag.

Hvor langt kan man køre med en mellemklassebil?

Der er i prisen inkluderet 100 km pr. dag. Ved du allerede nu, at du skal køre mere, kan du tilkøbe ekstra kilometer online og spare en del. Ellers kan du betale for de ekstra kørte kilometer senere, hvis du ikke lige ved, hvor meget du skal køre.

Hvad er fordelene ved at leje en mellemklassebil?

Du får en moderne bil og komfortabel bil, der ikke koster en formue. Bilerne har en række lækre specifikationer, og kan lejes over en længere periode, hvis man ønsker det. Derudover får du også en god service og professionel vejledning, når du lejer en mellemklassebil, luksusbil, mikrobil og alle andre biler, hos Midtjysk Biludlejning.

Lej en mellemklassebil til dit formål

Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie, stræber vi efter at gøre din rejse så behagelig som muligt ved at tilbyde moderne køretøjer med gode faciliteter. Hos Midtjysk Biludlejning vil vi ikke blot levere biler - vi vil levere en samlet oplevelse, der kombinerer kvalitet, service og konkurrencedygtige priser for at opfylde dine forventninger til biludlejning.

Hvordan booker jeg?

Det er hurtigt og nemt at booke, når du har fundet din ønskede lejebil. Du klikker blot på "BOOK NU", hvor du herefter udfylder de angivede felter. Måske du ønsker forsikring, ekstra kilometer eller en afbestillingstryghed? Du sammensætter og vælger, præcis som du ønsker. Skulle der opstå spørgsmål til vores biler, booking-processen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 30877877 eller skrive en mail til info@midtjyskbiludlejning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.