Viser alle 4 resultater

Lej en flyttebil

Fra: 675.00 DKK incl. 100 km pr. dag
Fra: 675.00 DKK incl. 100 km pr. dag
Fra: 675.00 DKK incl. 100 km pr. dag
Fra: 505.00 DKK incl. 100 km pr. dag

Gør flytningen nemmere

Skal du flytte i nyt hus eller lejlighed, og har flere ting der skal flyttes? Så er det sjældent umuligt uden en praktisk flyttebil. Det er en nem måde at flytte sine ting på, og så er det også billigere, end at hyre et flyttefirma.

Få frihed til at gøre tingene på din måde og når du har lyst med biludlejning

Når du lejer en flyttebil, så følger der flere fordele med. Du kan tilpasse din tid bedre og få frihed til at flytte når du har lyst, uden at skulle stå klar på et bestemt tidspunkt. Vi har flere forskellige størrelser af flyttebiler, hvor du kan finde den, der passer bedst til dit behov. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os, enten over mail eller ved at ringe, så vejleder vi dig til den løsning, der bedst opfylder dine behov.

Det er nemt at leje en flyttebil og du får de første 100 km. med i prisen

Når du lejer en flyttebil hos os, så er de første 100 kilometer inkluderet i prisen. Skal du køre længere end dette, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer. En dagsleje hos os er normalvis fra klokken 8.00 til næste dag klokken 7.30. På denne måde er du fri for, at skulle skynde dig tilbage med flyttebilen samme dag. Når du afleverer flyttebilen igen, kan du gøre det når det passer dig bedst. Vi er meget fleksible og du kan også sagtens aflevere bilen uden for vores åbningstider, ved blot at sætte den samme sted, som du hentede den, og smide nøglen i postkassen. Vi henvender os både til private og erhverv. Det eneste vi kræver, for at du kan leje en flyttebil, er at du kan fremvise gyldigt kørekort og sygesikringsbevis ved udlejningen. Alle priser på leje af flyttebiler, er inklusiv moms og de første 100 kilometer. Se også varevogne