Viser alle 2 resultater

VÆLG BILTYPE:

VÆLG BILTYPE:

Lej en trailer

Autotrailer Totalvægt 3000kg med håndspil

Trailer

2014

fra 349 kr. pr. dag

Stor Lukket flytte trailer

Trailer

2009

fra 295 kr. pr. dag


Nemt og hurtigt

Hos Midtjysk Biludlejning sætter vi en ære i at kunne imødekomme alle vores kunders behov. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af forskellige trailere. Hvad enten du skal en tur på genbrugspladsen med et læs haveaffald eller flytte til en ny adresse, så har vi en trailer til formålet. Du finder alt fra autotrailere til forskellige størrelser lukkede trailere, så du kan finde præcis den trailer, du skal bruge.  

Trailerudlejning - Når du skal flytte

Det er let at komme til at ridse bilen eller køre mange gange frem og tilbage, hvis du skal flytte til en ny adresse. Hos Midtjysk Biludlejning sørger vi for at dine ting kommer sikkert frem, lige meget, hvad vejret byder på. Vores udvalg af lukkede trailere sørger for, at du kan flytte alt fra flyttekasser til sofa og andre større møbler.  

Når du skal på genbrugspladsen

En have trænger ind imellem til en ordentlig overhaling og det betyder en tur på genbrugsstationen med grene, græs sække fyldt med forskellige former for haveaffald. Har du ikke en trailer derhjemme, så kan du leje en hos os til formålet. Med en åben trailer slipper du for blade og græs i bagagerummet og det hele kan klares på en enkelt tur.  

Når du lejer hos os

For at kunne leje en trailer hos Midtjysk Biludlejning skal du være i besiddelse af et kørekort, der giver dig ret til at føre en bil med trailer. Det er kun den, hvis navn står på lejekontrakten, der må køre med trailere og det er ligeledes den, der er ansvarlig for at overholde vægten. Desuden er vores trailere fuldt forsikrede. Du kan altså trygt leje en trailer hos os og hvis du ønsker, kan du læse mere om de regler og vilkår der er for leje hos os her.