Biludlejning til erhverv – hvad koster det?

Vidste du, at det faktisk koster mindre end en taxi at leje en bil? Det er et ganske enkelt regnestykke. Taxier afregner for kilometeren. Med de nuværende benzinpriser, afregner de fleste taxier hvad der svarer til 1 liter benzin per kilometer. En gennemsnitlig bil – for den sags skyld endda en benzinsluger – kan bringe dig længere per kilometer med en liter benzin! Medregn også andre ekstra omkostninger, drikkepenge og risikoen for en gnaven chauffør, og en lejebil begynder at være utroligt økonomisk.

Vælg vores biludlejning til erhverv, og få stor frihed

Med egen bil kan i gøre præcis som i vil. Man er dermed ikke afhængig af offentlig transport og lignende. Man kan dermed planlægge sine dage, fuldstændig som man vil.

Du skal heller ikke vente på din lejebil. Sæt nøglen i tændingen, og du er klar til at udforske så meget af verden som dine benzinpenge tillader. Du skal ikke bekymre dig om taxichaufføren dukker op, kører forkert eller om bussen bryder sammen på vej til dig.

Oplev de mange fordele

Med offentlige transportmidler følger risikoen for menneskelige fejl. En gal taxichauffør eller en harmdirrende buschauffør, kan lægge en alvorlig dæmper på dine planer på mere end én måde. Vælger du biludlejning til erhverv kan du skære en stor gruppe folk ud af din oplevelse, og det giver så få forstyrrelser som muligt.

DET SIGER KUNDERNE:

Hjælp ved VM i ishockey!

Vi skulle bruge en bus så vi leje en ved Midtjysk biludlejning da vi skulle køre en del samme til VM i ishockey i Herning bilen stod klar da vi kom efter bilen som aftalt! Dejlig service de gav os

Susanne Jensen

Perfekt service!

Vi skulle leje en Toyota Aygo hos Midtjysk Biludlejning, alt var klar da vi ankom! Rigtig god service!

Jesper Hansen

DET MED “SMÅT”

Lejevilkår erhverv

Praktisk info om biludlejning til erhverv

  • Alle priser er gældende efter oplyste priser på www.midtjyskbiludlejning.dk
  • Bilen skal leveres tilbage, med samme mængde brændstof som ved udlevering af bilen.
  • Lejekontrakten skal opbevares i bilen under kørsel.
  • Bilen skal afleveres samme sted som ved afhentning.
  • Gyldigt kørekort og sygesikringsbevis skal fremvises ved udlejning.
  • Rygning er ikke tilladt i bilerne.
  • Bilen skal afleveres i rengjort tilstand.
  • Alle oplyste priser er inkl. moms.

Misvedligeholdelse

Ved misvedligeholdelse opkræver Midtjyskbiludlejning et beløb svarende til reperationsudgifterne på et værksted. Det er lejers ansvar at sørge for at holde øje med aflæselige instrumenter på bilen ved brug. Gøres dette ikke og medfører dette en defekt, stilles lejer til ansvar for skader pådraget på bilen og opkræves for udbedring af disse.

Ved mekanisk svigt eller andre mangler: kontakt Midtjysk biludlejning Anden selvforskyldt kørsel koster kr. 1.295,- pr. time. Almindelig vedligeholdelse påhviler udlejnings forretningen. Misbrug af køretøjet eks. afmontering afspeedometerkabel, tør kørsel for vand /olie etc. Opkræves et beløb svarende til maksimal selvrisiko.

Betalingsbetingelser og booking

  • Der betales forud for bilens lejeperiode samt depositum. Depositum beløb varierer fra bil
  • Der skal fremvises kørekort og sygesikringsbevis ved afhentning af bil.

Det lejede køretøj skal senest afleveres kl. 08:00 efter sidste lejedøgn, hvis ikke andet er aftalt, ved for sen aflevering opkræves et ekstra gebyr påbegyndt døgn tillige med ekstra leje. Undertegnede har læst og godtager vilkårene på denne aftale. Og er ansvarlig for alle parkerings- og trafikforseelser, samt at køretøjet tilbageleveres i samme stand som modtaget. Det lejede køretøj kan ikke uden forudgået aftale med udlejningsforretningen medbringes til udlandet. Afleveres nøglen uden for åbningstiden, er lejer ansvarlig for bil og nøgler til dette er modtaget af Udlejnings forretningen i åbningstiden.

Midtjysk biludlejning har ret til:

At hæve p-bøder, fartbøder, skader og andre uventede omkostninger på lejerens betalingskort i forbindelse med biludlejningen.

at indberette fartbøder til politiet på lejerens vegne.

Midtjysk biludlejning informerer lejeren på forhånd på mail eller sms.

Se herunder hvad typer udlejningsbiler
du kan finde på Midtjysk Biludlejning: