Det koster mindre end en taxi

Apropos taxier. Vidste du, at det faktisk koster mindre end en taxi at leje en bil?  Det er et ganske enkelt regnestykke. Taxier afregner for kilometeren. Med de nuværende benzinpriser, afregner de fleste taxier hvad der svarer til 1 liter benzin per kilometer. En gennemsnitlig bil – for den sags skyld endda en benzinsluger – kan bringe dig længere per kilometer med en liter benzin! Medregn også andre ekstra omkostninger, drikkepenge og risikoen for en gnaven chauffør, og en lejebil begynder at være utroligt økonomisk.

Frihed

Det er den mest åbenlyse grund, men ofte overses den fuldstændig. De fleste planlægger deres ferier fra start til slut. Du besøger en forlystelsespark på dag et, ligger på stranden på dag to, tager på en safari på dag tre og tager tilbage på dag fire. At have en plan er alletiders, men planer bliver sjældent gennemført præcis som du forestiller dig. Måske viser det sig at forlystelsesparken eller safarituren ikke tager en hel dag. Hvad gør du så med din nyvundne fritid?

Med din egen bil kan du gøre præcis som du vil. Du behøver ikke at vælge fra listen med busdestinationer eller vælge om en aktivitet virkelig er taxiregningen værd. Du kan bare finde på noget at lave, rejse dig op og køre.

Afhængighed

Du skal ikke vente på din lejebil. Sæt nøglen i tændingen og du er klar til at udforske så meget af verden som dine benzinpenge tillader. Du skal ikke bekymre dig om taxichaufføren dukker op, kører forkert eller om bussen bryder sammen på vej til dig.

Mangel på menneskelige fejl

Med offentlige transportmidler følger risikoen for menneskelige fejl. En gal taxichauffør eller en harmdirrende buschauffør, kan lægge en alvorlig dæmper på dine ferieplaner på mere end én måde. Med en lejebil kan du skære en stor gruppe folk ud af din ferieoplevelse og det giver så få forstyrrelser som muligt.

DET SIGER KUNDERNE:

Hjælp ved VM i ishockey!

Vi skulle bruge en bus så vi leje en ved Midtjysk biludlejning da vi skulle køre en del samme til VM i ishockey i Herning bilen stod klar da vi kom efter bilen som aftalt! Dejlig service de gav os

Susanne Jensen

Perfekt service!

Vi skulle leje en Toyota Aygo hos Midtjysk Biludlejning, alt var klar da vi ankom! Rigtig god service!

Jesper Hansen

DET MED “SMÅT”

Lejevilkår privat og erhverv

Praktisk info

  • Alle priser er gældende efter oplyste priser på www.midtjyskbiludlejning.dk
  • Bilen skal leveres tilbage, med samme mængde brændstof som ved udlevering af bilen.
  • Lejekontrakten skal opbevares i bilen under kørsel.
  • Bilen skal afleveres samme sted som ved afhentning.
  • Gyldigt kørekort og sygesikringsbevis skal fremvises ved udlejning.
  • Rygning er ikke tilladt i bilerne.
  • Bilen skal afleveres i rengjort tilstand.
  • Alle oplyste priser er inkl. moms.

Misvedligeholdelse

Ved misvedligeholdelse opkræver Midtjyskbiludlejning et beløb svarende til reperationsudgifterne på et værksted. Det er lejers ansvar at sørge for at holde øje med aflæselige instrumenter på bilen ved brug. Gøres dette ikke og medfører dette en defekt, stilles lejer til ansvar for skader pådraget på bilen og opkræves for udbedring af disse.

Ved mekanisk svigt eller andre mangler: kontakt Midtjysk biludlejning Anden selvforskyldt kørsel koster kr. 1.295,- pr. time. Almindelig vedligeholdelse påhviler udlejnings forretningen. Misbrug af køretøjet eks. afmontering afspeedometerkabel, tør kørsel for vand /olie etc. Opkræves et beløb svarende til maksimal selvrisiko.

Betalingsbetingelser og booking

  • Der betales forud for bilens lejeperiode samt depositum. Depositum beløb varierer fra bil
  • Der skal fremvises kørekort og sygesikringsbevis ved afhentning af bil.

Det lejede køretøj skal senest afleveres kl. 08:00 efter sidste lejedøgn, hvis ikke andet er aftalt, ved for sen aflevering opkræves et ekstra gebyr påbegyndt døgn tillige med ekstra leje. Undertegnede har læst og godtager vilkårene på denne aftale. Og er ansvarlig for alle parkerings- og trafikforseelser, samt at køretøjet tilbageleveres i samme stand som modtaget. Det lejede køretøj kan ikke uden forudgået aftale med udlejningsforretningen medbringes til udlandet. Afleveres nøglen uden for åbningstiden, er lejer ansvarlig for bil og nøgler til dette er modtaget af Udlejnings forretningen i åbningstiden.

Midtjysk biludlejning har ret til:

At hæve p-bøder, fartbøder, skader og andre uventede omkostninger på lejerens betalingskort i forbindelse med biludlejningen.

at indberette fartbøder til politiet på lejerens vegne.

Midtjysk biludlejning informerer lejeren på forhånd på mail eller sms.